Instrumentering, drift og varsling

Forside Våre tjenester Instrumentering, drift og varsling
cautusgeo-tjeneste-instrumentering_drift_varsel-Picture4

Ved kontinuerlig overvåking tilbyr vi skreddersydde løsninger innen instrumentering og overvåking, tilpasset de spesifikke kravene til ditt prosjekt, målekriterier og brukerbehov.

Vår tilnærming inkluderer en grundig analyse av prosjektets krav, slik at vi kan anbefale den beste typen instrumentering og justere designet for å møte de unike utfordringene. Ved å overvåke kontinuerlig kan vi også tilby rask tilbakemelding, slik at justeringer og forbedringer kan gjøres uten forsinkelser.

Denne fleksible og adaptive strategien sikrer at overvåkingssystemet fungerer optimalt og gir nøyaktige data som kan brukes til å ta informerte beslutninger i alle faser av prosjektet, og ha en optimal overvåkingsstruktur som kan tilpasses etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Drift og vedlikehold

Etter at alle systemer er etablert, går prosjektet vanligvis over i en drift- og vedlikeholdsfase. I denne fasen sørger Cautus Geo for at alle målesystemer i felt fungerer som de skal, slik at du får data av høyeste kvalitet. Vi sikrer at instrumentene er kalibrert og justert for å gi nøyaktige målinger, samtidig som vi overvåker systemenes generelle helse.

Cautus Web

Vår webløsning, er et data forvaltning, presentasjonsverktøy og varslingssystem. Hvis noe skulle gå galt, eller hvis målingene overskrider visse grenseverdier, sendes varsler ut til de rette personene via SMS eller e-post. Dette gjør det mulig for å reagere raskt og effektivt med korrigerende tiltak.

Med denne omfattende overvåkingen og støtten gir vi deg tryggheten av å vite at prosjektet ditt er under kontroll, fra planlegging til drift- og vedlikeholdsfase. Vår dyktige feltstab er klare til å håndtere eventuelle problemer som måtte oppstå, slik at du kan fokusere på å gjennomføre prosjektet uten unødvendig bekymring.

Nyheter relatert til Instrumentering, drift og varsling

11. juni 2024

Torje Fostås (25) er ny prosjektingeniør i feltavdelingen i Cautus Geo.

6. juni 2024

May Kvalheim Bagge-Lund (49) er ansatt som ny leder for vann og miljø i Cautus Geo.

14. februar 2024

Stavbrekka overvåkes for å sikre en tidlig åpning av den vinterstengte veien fra Lom til Geiranger

16. januar 2024

Geomatiker Bjørnar Nevland Knudsen er nytilsatt geodet i Cautus Geo.

20. desember 2023

Den rasutsatte fylkesveien gjennom Oldedalen i Stryn skal sikres med radar som automatisk stenger og kan gjenåpne veien.

15. desember 2023

Cautus Geo trygger E16 i Vaksdal. Nytt radarsystem er på plass. Det sikrer automatisk stenging og gjenåpning av vei.

Bruksområder