Sensorsalg – Measure It

Forside Sensorsalg – Measure It

Measure It AS, en del av Cautus Geo AS, spesialiserer seg på salg av sensorer og loggersystemer innenfor miljø og geoteknikk.

Measure It representerer noen av industriens ledende leverandører; blant annet Geosense, Solinst, NexSens Technology, Campbell Scientific, og Eureka i tillegg til Cautus Geo.

Geotekniske, miljø- og naturfareovervåkingsprosjekter krever nøye valg av instrumentering, profesjonell installasjon og presis styring. Vår nettkatalog for Measure It gir en oversikt over de mest brukte produktene i vår portefølje - alt fra ledende globale produsenter og levert av vårt ekspertteam hos Cautus Geo.

Enten du trenger instrumentering for å overvåke jordforhold, miljøparametere eller naturfarer, kan du finne det du trenger i vår katalog. Vårt ekspertteam står klart til å hjelpe deg med å velge riktig utstyr for ditt prosjekt. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov.

Hvis du allerede har bestemt deg for hvilket utstyr du trenger, kan du enkelt be om et tilbud direkte fra oss, og vi vil kontakte deg så snart som mulig. Vårt mål er å gjøre prosessen så sømløs som mulig for deg.

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere et større prosjekt?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag. Våre erfarne salgsingeniører står klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt. Sammen kan vi sikre at dine overvåkingsbehov blir møtt på en effektiv og pålitelig måte.

Bruksområder