Cautus Geo blir leverandør av fiberoptiske målesystemer

Forside Aktuelt Cautus Geo blir leverandør av fiberoptiske målesystemer

Cautus Geo og sveitsiske Smartec har inngått et samarbeid om fiberoptiske målesystemer for overvåking av deformasjoner og endringer. Smartec er en ledende leverandør av ulike målesystemer ved bruk av fiberoptiske målemetoder og har et bredt spekter av løsninger som benyttes i en rekke ulike type prosjekter.

20. september 2010

Skrevet av superadmin

Egenskapene til fiberoptiske målesystemer er at de kan gjøre veldig mange målinger (50 000 målepunkt), veldig høy nøyaktighet, måler over store avstander (mange km) og er veldig robuste. Målesystemene kan benyttes i en rekke ulike type prosjekter.

Cautus Geo er veldig godt fornøyd med og nå kunne levere fiberoptiske målesystemer i samarbeid med Smartec som ansees å være det ledende firma innen denne teknologien. Dette gjør det mulig for Cautus Geo å tilby et bredere spekter og komplimentere løsninger innen overvåking av stabilitet og deformasjoner.

Om Smartec:

Smartec ble etablert i 1996 med utspring fra utviklingen av SOFO overvåkings målesystemet ved Swiss Federal Institute of Technology, Lausanne (EPFL). Selskapet har siden oppstarten vært med på å utvikle nye målesystemer innen fiberoptiske og geotekniske målesystemer.

Smartec kan bekrefte sine kvalitets produkter og erfaring gjennom over 500 overvåkingsprosjekter i over 30 land og i alle verdens kontinenter.

Smartec er en del av Rocktest-Group.